Basis
BHV EHBO

Uw veiligheid is onze zorg

nibhv keurmerk

Keurmerkhouder van het NIBHV

Voor wie?

Medewerkers die zich als EHBO’er binnen hun organisatie gaan inzetten. Medewerkers met een geldig Diploma BHV Brand en Ontruiming of vrijstelling voor de opleiding BHV Brand en Ontruiming (o.a. brandweermensen) die zich binnen hun organisatie als bedrijfshulpverlener gaan inzetten.

Inschrijven

Doel van de cursus

De medewerker in staat stellen om bij ongevallen eerste hulp te verlenen en levensreddende handelingen te verrichten.

target-icon

Tijdsduur

1 dag
2 dagdelen

Na het volgen van de cursus kan de medewerker

  1. Eerste hulp verlenen bij ongevallen;
  2. Levensreddende handelingen verrichten bij ongevallen.

Inhoud

EHBO

  1. Niet-spoedeisende eerste hulp
    Deelnemers leren hoe zij niet-levensbedreigende aandoeningen kunnen beoordelen en behandelen zoals wonden, oogletsels, kneuzingen, verstuikingen, breuken of brandwonden.
  2. Spoedeisende eerste hulp (levensreddende handelingen)
    Deelnemers leren de theorie achter levensbedreigende calamiteiten, zoals bewusteloosheid, reanimatie en AED, ernstige bloedingen en shock.

 

Certificering

De cursus eindigt met een theorie- en praktijktoets volgens de landelijke normen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Bij voldoende resultaat ontvangt de medewerker het Diploma BHV EHBO. Als de medewerker ook in het bezit is van een geldig Diploma BHV Brand en Ontruiming (of hiervoor een vrijstelling heeft), dan wordt het resultaat omgezet in het Diploma Bedrijfshulpverlener.

 

Geldigheid diploma

De werkgever is vanuit de Arbowet verplicht om ervoor te zorgen dat medewerkers competent blijven. Het NIBHV vereist jaarlijkse bijscholing voor de handhaving van een diploma dat aan haar normen voldoet.

signup-image

BHV

Basis BHV EHBO

Leuk dat je je wilt inschrijven voor een van onze opleidingen, vul hieronder je gegevens in

contact_image

Vincent Vivié

Eigenaar ZVE-Veiligheid

Contact

Mail of bel ons gerust voor vragen, meer informatie, een bestelling of specifieke wensen. Doorgaans reageren wij op werkdagen binnen 24 uur op uw mail. Liever een afspraak om alles te bespreken? We doen graag een kopje koffie.