Over ons

Over ons

Uw veiligheid is onze zorg

nibhv keurmerk

Keurmerkhouder van het NIBHV

ZVE-Veiligheid

kin-omhoog

Of je nu werkt, samen sport of thuis bent: veilige en gezonde omstandigheden zijn voor iedereen belangrijk! Dit vereist ook maatregelen om eventuele risico’s te beperken. Bedrijven, verenigingen en sportclubs zijn hiertoe zelfs verplicht. Maar waar begin je, en wat is er nodig in jouw specifieke situatie? Deze vragen leven bij veel professionele- en vrijwilligersorganisaties. ZVE-Veiligheid helpt u met de beantwoording van deze vragen en met het nemen van passende maatregelen!

 

Door advies, opleidingen, en ondersteuning kan ZVE-Veiligheid u helpen met:

 

  • Het in kaart brengen van uw veiligheidsrisico’s;
  • Het opstellen van beleid en werkinstructies om veiligheidsrisico’s te beperken en om met noodsituaties te kunnen omgaan;
  • Het geven van advies over de (brand-)veiligheid van uw gebouw;
  • Het bepalen van de middelen die nodig zijn om de veiligheid te vergroten, zoals brandmeldinstallaties, brandblussers, AED’s en EHBO-koffers;
  • Het onderhouden en actueel houden van de bij u aanwezige veiligheidsmiddelen;
  • Het door opleidingen mogelijk maken dat uw mensen juist kunnen handelen op momenten dat dit nodig is, want binnen ons brede pallet aan praktijkopleidingen is er altijd een die bij uw situatie past;
  • Het periodiek evalueren of de genomen maatregelen moeten worden bijgesteld;
  • Het vaststellen van de herhalingstrainingen die in uw situatie zijn gewenst.

 

Zo bent u er zeker van dat u de risico’s zo veel mogelijk beperkt, en dat u in actie kunt komen als een noodsituatie zich voordoet. ZVE-Veiligheid biedt u daarmee zekerheid. Want uw veiligheid is onze zorg!

 

Maatwerk door vakmensen met ervaring

ZVE-Veiligheid werkt uitsluitend met ervaren vakmensen en met opleiders met ruime praktijkervaring. Voor ons staat úw situatie centraal; wat u nodig heeft is ons startpunt.

 

Onze opleidingen zijn praktijkgericht. Dat betekent leren door te doen, met ervaren instructeurs die uitleg geven. Waar nodig wordt dieper ingegaan op de theorie. Doordat wij telkens werken met dezelfde vakmensen, kennen zij uw organisatie. Zij weten dit te vertalen naar herkenbare praktijksituaties met elke keer weer nieuwe oefeningen. Zo blijven de cursussen actueel en is deelname telkens weer boeiend.

 

Binnen alle opleidingen is maatwerk mogelijk. In overleg, en bij meerdere deelnemers vanuit dezelfde organisatie, stemmen wij de inhoud van het programma af op uw specifieke situatie. Alle opleidingen kunt u volgen op onze eigen locatie. Indien gewenst is ook uw locatie bespreekbaar.

Contact

We reageren binnen 24 uur op je mail.

Vincent Vivié

Eigenaar ZVE-Veiligheid